Sa nu uitam totusi ca OMV ne-a furat Petromul, da?

, ,
Image result for omv 10 milioane euro
A facut OMV un gest, au dat 10 milioane de euro pentru un spital facut de voluntari si s-a infalamt deja bula. Pesemne liderii astia de dezopinie au uitat cum OMV ne-a furat Petromul.
 
Bun, gestul in sine nu e nobil ci util. Util pentru ca suntem un popor de cacat care, cum altfel, a ales conducatori de cacat. Altfel nu aveam nevoie de spitale facute de voluntari pentru ca e datoria statului sa le faca`n plua mea.
Revenind la curvele de politicieni care conduc dobitoacele de romani, acestia le-au vandut austriecilor Petromul pe cca. 450 milioane de euro pe motiv ca Petrom era neperformant. L-au vandut de parca ar fi vandut porcu din cotetul mamii lor, nu o companie a tuturor romanilor.
Bine, romanii erau la prasit si n-au apucat sa se prinda ca sunt violati anal. Iar.
Atat de neperformant s-a dovedit Petrom incat OMV a declarat profit in primele 6 luni de la achizitie. Apoi 1 miliard  (adica o mie de milioane) de euro dupa primul an si tot asa.
Acum, profitand de faptul ca romanul uita mai repede decat molusca, OMV vine si daruieste 10 milioane de euro (ceea ce chiar inseamna mult) intr-un spital facut de voluntari (pentru ca romanii prefera sa-si vada banii de Sanatate tocati de corupti) si probabil mai baga inca un milion in PR.
Ca sa se vada ce darnic e OMV cu romanii. Chiar foarte darnic, dracu. Benzina aproape s-a triplat de cand au pus ei mana pe, Petrom.
Macar au donat profitul pe 6 secunde pt un spital.
Altfel, sa vina ONGistii sorosisti sa va faca spitale, ba. Ca Partidul pe care plua mea il tot votati e prea ocupat sa le faca vile uriase la smecheri.
#jesuisOMV, plua mea
*poza e d-aci`n plua mea.
Da-i o nota
3 replies
 1. Roadrunner
  Roadrunner says:

  Sa o luam in ordinea numerelor de pe tricouri, cum se spune.

  1- cand spui ,citez, “suntem un popor de cacat” si “dobitoacele de romani”, participi si tu la acest “referendum” sau doar dai aceste verdicte si apoi completezi : cu exceptia mea (a ta adica) ?

  2-OMV-ul n-a furat PETROM-ul ci l-a cumparat pentru ca asa a trebuit, asa ne-au dictat altii sa facem. Asta insa este alta discutie.

  Pentru ca tu sa fii credibil prin ceea ce scrii, incearca sa te documentezi mai bine cand te joci cu cifrele. Pentru 33% din actiunile PETROM, OMV-ul a platit 668 de milioane de euro, nu 450 pentru tot pachetul, asa cum lasi tu sa se inteleaga. In 2005 , OMV-ul a avut un profit net 1.416 miliarde lei, iar in 2006 a fost de 2,285 miliarde lei. In 2005 si 2006, cursul mediu s-a invartit pe la 3.5 lei pentru un euro. Deci unde e profitul ala de un milliard de euro dupa doar un an ?Abia in 2013, profitul net a fost de 4.8 miliarde lei.

  Altfel, gaselnita aia cu 1 mld= o mie de milioane este de mare exceptie, dar o sa le lesine doar pe babele care ies la mega imaj cu bigudiurile pe cap si crema de revitalizare pe fata, in speranta ca vor face furori printre badigranzii de +70, care, saracii, picotesc si ei pe acolo pentru un amarat de ban in plus.

  Altfel, sa auzim numai de bine.

   
  Reply
 2. Roadrunner
  Roadrunner says:

  1-cand dai verdictul : suntem un popor de cacat si de dobitoace, tu participi la acest recensamant, sau zici : toti sunt asa si pe dincolo, cu exceptia mea ( a ta , adica) ?

  2-daca vrei sa ai credibilitate, foloseste numerele corecte in postari/articole,etc. OMV-ul a cumparat 33% din PETROM pentru suma de 668 de milioane de euro, nu pachetul majoritar cu 450 de mil , asa cum lasi sa se inteleaga in mod eronat. In 2005, profitul net a fost de 1.416 mld lei iar in 2006 de 2.285 mld lei. In 2013 profitul a fost de 4.8 mld lei (miliardul de euro de care vorbesti tu ).

  Gaselnita aia cu o mie de milioane (adica un milliard) este cutremuratoare dar zguduitoare. Victime sigure vor fi divele de +70 care ies pana la mega imaj cu halatul roz pe ele si cu bigudiurile pe cap, in speranta ca vreun badigrand de acolo se va transforma in Fat Frumos, le va rapi si le va readuce zambetul pe fete.

   
  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *