Ia, dădeți-vă, mă!

Ia, hai, dădeti-vă, că m-am dat jos după bicicletă și m-am urcat în mașină. Fix așa stă treaba. Ah nu, nici măcar nu m-am dat jos după bicicletă, că nu am și nu am mers pe o bicicletă în viața mea, că doar nu sunt vreun sărac. Doar m-am urcat în mașina. Gata, sunt zeu pe șoseaua mea.

Pe când sunt eu așa, zeu în mașina mea și ies de pe o străduță în bulevard, văd un biciclist venind pe banda întâi. Opresc, evaluez – bicicleta roșie, o slăbănoagă de maxim 60 de kile. Mă uit în ochelarii ei, nu se vede nimic. Dacă ar fi fost bărbat la 90 de kile, na, poate ar fi avut prioritate în fața celor 70 ale mele. Plec în dreapta, pe banda întâi. Am prioritate de Duster. Și de zeu, că e femeie. Mamă, razant a trecut proasta pe lângă aripa mea din spate, s-a dus pe banda a doua, a claxonat-o ăla care a trecut, bine că nu mi-a zgâriat mașina că o băteam. De fapt cred că o bătea iubi, că și așa e nervoasă că a sunat mama să mergem să mâncăm musaca și ei nu îi place musacaua și nici de  mama nu îi place.

Ia uite, asta trece pe lângă mine și îmi zice “helooooo, te uiti pe unde mergi?!?!?!” – fuck!! Poate crede iubi că o cunosc și iar mă ceartă. Scot mâna stângă cu degetul mijlociu ridicat prin geamul deschis și îi strig să meargă dracului pe trotuar. Mă înjură. O fac proastă. Pfff… am scăpat. Se înțelege clar din interacțiunea asta că nu ne cunoaștem. Cred, totuși, că iubi nu e convinsă. Îi mai pun o frână, mai trag de volan spre bordură, mai pun odată frână, mă opresc în coloană strâns lângă bordură să nu mă mai poată depăși. Cred că am convins-o pe iubi. Ia uite-o pe asta, tot trece! Ha, ha, proasta, s-a enervat iubi și a lăsat geamul , i-a zis că e handicapată și proastă și să meargă pe trotuar. Nu prea mi se intâmplă mie să fiu mândru de iubi, dar acum sunt, mă simt ca un zeu cu femeia asta lângă mine, nimeni nu îmi poate face rău, nici mama nu mă mai ceartă de când m-am însurat cu ea.

 

Fragment din jurnalul unui zeu fără coae care în sfârșit a avut azi o zi bună.

 

Acest articol este opera unui contributor al blogului, nu este scris de Jigodie

Da-i o nota
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *