PMPSD – Prietenul Meu PSDist – Introducere

,

Da, oricat de de cacat ori reprobabil ar suna, eu chiar am un prieten PSD-ist. De fapt, e un fin descendent al unei familii de nomenclaturisti comunisti, sefi de armata si apropiati ai regimului transformat in sustinator ALDE-PSD acum.

Omu, serios, destept, performant si ambitios profesional, mediu privat, pozitie, DJ Bobo tot ce vrei. Dar nu si cand vine vorba de Partidul Unic, atunci omul e violent derapant. Argumentele lui descind dintr-un univers paralelo-perpendicular. Evident, are o logica tapana, de necombatut iar Partidul si Latrina 3 sunt cele mai cele. In ochii sai.

Dialogurile cu omu` asta chiar sunt halucinante! Sare din idei in idei, nu finalieaza nimic, refuza orice realitate combatand-o cu, conspiratii de tip sorosian ori executii de la, Latrina 3. Nu  conteaza ca Latrina si acele slugi scarboase sunt amendati de CNA si pierd procese zi de zi, nici calitatea mesajului, manifestarile scelerate, linsajele fara perdea ori lipsa dovezilor, conteaza ca orgoliul unui bolsevic e gadilat fin, e atins si satisfacut. Orgasmic.

 

De aia m-am gandit, in generozitatea mea, sa impart si cu voi din discutiile de pe WhatsApp in plua mea. Ca sa vedeti ce i-a facut Partidul unuia

 

Luaț cu lamaie`n plua mea, incepe seria Prietenul Meu PSDist.

Va urma.

Da-i o nota
3 replies
 1. Alecone
  Alecone says:

  Da, suna reprobabil ce povestesti aici. Pentru ca ori este prietenul tau si e urat ce faci,, ori esti ca in bancul ala cu taranu’ care isi duce calul la targ sa-l vanda, dar de fapt vrea sa-l faca de ras.

  Stim cu toti cine e PSD-ul si ce vrea el (ca si alte partide, de fapt). Personal, sunt convins ca peste doua-trei generatii, PSD-ul va fi o chestie de trista amintire.

  Cu siguranta insa nu esti generos cu aceste ” dezvaluiri “. Pistol cu apa, bro!

  Cu stima.

   
  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *