ahh..scuze ca va debusolez, inca o stire tare. Dureroasa insa.

tot din categoria cea mai..

nu ma pot abtine, prea e subiectul cald, cel putin pentru mine
deci, ca sa fiu scurt, inca o criminala nevinovata iar asta n-are de-a face cu banii, relatiile, justitia nedreapta, interese, spaga, influenta ori ceva de gen, e doar o simpla si crunta realitate a romaniei
Nenorocita asta a ucis o tanara studenta pe trecerea de pietoni sub ochii camerelor de luat vederi si a lui M. Badea care intamplator era prin zona, basca parca a si depus marturie la tribunal. Inerent, cazul a fost puternic mediatizat, fara efectul scontat insa. “Justitia” invinge pana la urma.
Povestea poate o stiti, poate nu, fatuca traversa legal si civilizat, rahatul asta uman a zdrobit-o, politia era acolo dar nu s-a putut apropia pentru ca astepta o coloana oficiala, desigur, mult mai importanta decat viata unui om. Sarmana fata s-a zbatut in chinuri groaznice timp de juma` de ora dupa care a sfarsit ca un caine.
Iaca-te cum stau lucrurile cu tupeista soferita: “Deşi nu va sta nicio zi după gratii, Ana Maria Straus, femeia care a lovit mortal o tânără pe trecerea de pietoni, tot nu e mulţumită. I se pare exagerat că trebuie să meargă o dată pe lună la poliţie sau să urmeze cursuri de legislaţie rutieră.”

La final, vedeti bine ca nimeni nu e vinovat!

Jur ca nu ma mira absolut deloc, am mai vorbit despre cazul asta, am anticipat rezultatul.
Un singur lucru nu va pot cere, sa va puneti in locul mamei acestui copilas omorat cu sange rece si fara remuscari de o lesinatura cu pile.

Imi cer scuze in numele ingratului si lipsitului de rationament popor roman pentru umilinta la care este supusa.

Da-i o nota
1 reply
  1. Tile
    Tile says:

    Inca odata pot sa spun ca imi bag pula in rahatul asta numit Romania.
    Idioata aia at trebui sa stea 50 de ani in inchisoare fara discutie.

     
    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *