Un scenariu, cine va profita

Bună dimineața, băiatu cu conspirațiile sunt.

Azi vă propun un scenariu care mă roade recent.

Plecăm de la o dramă, a Alexandrei din Caracal, trecem printr-un jeg uman, unchi-su și ajungem la PCR. Acum îi zice PSD dar e același drac.

Ghici ce partid și-a luat mega muie la europarlamentare, acum stă să crape și nu are candidat la prezidențiale?

Ați ghicit, PSD chiar n-are cum să o ardă cu Viorica Vasilica la Cotroceni. Nici măcar pe trotuarul din față.

PSD știe că nu va lua niciodată președenția României. Niciodată. Nu fără să facă ce au făcut la alegerile din 1946. Google it.

Dar știe un lucru, după ce a ajuns din fruntașul clasei politice pe locul 2-3 în doar doi ani de luptă cu state paralele și binoame, un scor de căcat la prezidențiale ar confirma tuturor ce știm cu toții, că PSD a murit. S-a dus, e gata, îi pute hoitul și el tot mai dă din gheare.

De aia PSD nu riscă. Un eșec mare la prezidențiale le va confirma celor câteva de milioane de cretini care-i votează că e cazul să-și caute alt partid. Urgent! Adică până în locale și parlamentare, singurele alegeri care-l interesează cu adevărat pe, PSD. Că președintele n-are ce plua mea fura, primarii și parlamentarii, da.

Aici vine scenariul meu. Și al lor. Plasa de siguranță pentru mortăciunea PSD.

PSD nu se duce la Cotroceni cu Viorica Vasilica Dăncilă, acest rateu politic, ci joacă o carte sigură, Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Prezentat deja lumii de scârboșeniile media ale lui Dan Voiculescu drept „luptător împotriva corupției, curat, oengist, tânăr, educat, fără dosar penal, trecut prin grele încercări, dușmanul neînfricat al statului paralel” – electoratului pesedist, va fi votat fără probleme pentru Cotroceni.

Cumpănașu este un om deținut, creat practic de PSD. Și abonat adânc la banii statului. Dăruiți de PSD cu generozitate.

Pentru PSD, Cumpănașu este o carte sigură. Fie câștigă (ceea ce nu se va întâmpla) și atunci PSD câștigă masiv, câștigă ceea ce ne-a visat vreodată, fie pierde și atunci PSD o va coti că nu e din partid, că ei doar au ascultat voința poporului (iar) dar că n-a ieșit și că oricum eșecul nu e al lor. Deci rezultatele proaste vor fi ale lui Cumpănașu, pe persoană fizică, nu ale marelui și puternic partid iubitor de popor, PSD.

Dacă mașinăria propagandei va lucra rapid, și o face deja, e de ajuns să citiți Luju.ro retragerea Dăncilei din cursă va fi doar o chestiune de timp. Unicul sondor de opinie încredere, Pieleanu, care n-a avut niciodată un sondaj măcar apropiat de adevăr, deja fabrică sondaje miraculoase.

Pe partea aialaltă, Cumpănașu calcă pe moartea nepoatei sale și urlă turbat pe la televiziuni agenda și mesajele PSD și ale Latrinelor.

Singurii care pierd din toată treaba asta rămân Alexandra, familia ei și poporul român.

PSD, fostul PCR, are puterea de a se reinventa mereu.

Să nu te întrebi cum a picat tragedia asta la țanc să salveze un partid muribund, iar e prostesc.

Da-i o nota
11 replies
 1. Nana
  Nana says:

  Buna ziua stimate domn,
  Nu stiu cine sunteti, de unde sunteti si nici ce profesie aveti. Nici nu ma intereseaza. Va multumesc pentru rationamentele corecte si atat. Respect.

   
  Reply
 2. CarmenD
  CarmenD says:

  Salut,
  De nota 10… cand ne si vedem, ca mai e putin. mike uniform india echo papa sierra delta.
  In capul meu se tot lega ceva rau si cu demisia lui carmencita… nu stiu de ce, but hey is in my head.
  Ce-mi e clar e ca nu o sa le iasa nimic… absolut nimic, ca lumea s-a prins care-i treaba si vorba ta, comunistii au aceleasi si aceleasi scheme, sunt total previzibili si intr-adevar hoitul le pute groazic si plus ca le-a zis-o si cucuveaua “Aţi creat un monstru. Să nu uitaţi ce vă… partidul se va pulveriza. Nimeni nu vă va mai ierta!”.

   
  Reply
  • radicalizatu
   radicalizatu says:

   hahaha! singurii care au primit ce.au meritat fosta.au taranistii, in rest romanu are mintea scurta. zic sa nu ne grabim intru prohodirea psd.ului

    
   Reply
 3. Burebista
  Burebista says:

  Deocamdată îți dau doar o steluță!
  Daca se confirma ce grăiești matale promit să mă întorc și să mai adaug încă patru!!

   
  Reply
 4. Burebista
  Burebista says:

  Pe mine încă mă nedumiresc multe lucruri:
  1. De ce nu s-a vb nimic despre telefoanele lui Dincă( conținut, numere din agenda, apeluri etc.)
  2. Care sunt sumele și de la cine primea bani Dincă prin Western.
  O scurta analiză sper pertinenta…
  Personal nu cred că Dincă a incendiat ( nu incinerat) cadavrul. In primul rand, faptul că familia a fost sunata de către Dincă ( sau de catre altcineva) denotă faptul că Dincă nu e tocmai un psihopat, ci ca a actionat după o schemă pe care o folosesc cei care se ocupa cu acest gen de activități. Daca nu Dincă este cel care a sunat familia Alexandrei, atunci din start avem de aface cu o rețea. Oricum … convingerea mea este că e vb de o retea. Nu răpești 3 fete fără ca interlopii din zona sau instituțile sa nu aibă habar. Dovada că aveau habar… Cel puțin politia.
  Acum, haideți să facem un exercițiu de imaginatie.. Sa presupunem că suntem Dincă… scuze… dincă… și că am venit de la farmacie acasă și am prins victima vorbind la telefon.
  Ce am face?!… Daca am trai într-o țară unde serviciul 112 și poliția funcționează pentru cine trebuie(nu pentru interlopi), ar cam trebui sa ne …. pe noi de frică. Mergând pe acest raționament, nu știm exact ce a vorbit victima urmând ca politia sa ajunga într-un timp relativ scurt in apropiere. Pai cat de imbecil trebuie sa fii sa omori victima ca mai apoi sa te apuci sa faci focul în cazanul fermecat. Mai ales după ce ai primit mesajul :” Eliberează fata imediat” , care fie vorba intre noi sper sa fi fost de la STS nu de la poliția locală!!! Din acel moment tovarășul dincă a actionat din frică. Frică nu de politie .. frică să nu iasă la iveală toata tarasenia….la pușcărie e mai sigur pentru el decât afară dacă ar cădea și alți indivizi alaturi de el. Revin înapoi la momentul “Eliberează fata imediat!”… Matematic vorbind ar mai putea fi și alte variante :
  Varianta B – sms primit de la poliția locală ( grav daca au știut că fata e acolo și nu au acționat).
  Varianta C – sms primit de la interlopi – care confirmă faptul că există o grupare organizata, că și varianta B de altfel. (Sincer prefer varianta A sau C!)
  Nu se știe cu exactitate când a fost omorâtă ( și dacă a fost omorâtă ). Tovarășul dincă a plecat la farmacie. Înainte sau după telefonul Alexandrei?? Se prea poate să fi părăsit domiciliul de teamă ca politia sa nu fie prin zona și să dea un ochean …eventual să arunce și telefonul Alexandrei.
  Cu cazanul fermecat e iară trasa tare de par.
  In meseria pe care o am folosesc frecvent incineratorul de la nava pentru a arde ambalaje din lemn și carton , cârpe , ulei.
  Incineratoarele navale pot sa ridice temperaturi peste 1000 de grade Celsius pentru a arde în condiții speciale plastic însă se preferă ca plasticul sa fie reciclat…(revin cu explicații)..
  Uzual, este folosit pentru ambalajele din lemn și carton iar temperaturile nu depășesc 600 de grade in tiraj forțat, cu ajutorul unui ventilator și având un cos de cel puțin 20 metri înălțime!!!!
  Nici dacă ardem cârpe îmbibate cu ulei temperaturile nu depășesc 750 grade. Vorbim de un volum de 50 kg, că sa fie comparativ.
  Pentru a aduce și a menține câteva ore temperatura in focarul incineratorului peste 1000 grade este nevoie să funcționeze doua arzătoare cu motorina, câte unul in fiecare camera de ardere , și așa cum spuneam , tirajul sa fie fortat.
  E nevoie de o cantitate suplimentara de combustibil deci, in afara de materialul care trebuie incinerat și de foarte mult aer.
  Cazanul fermecat nu avea nici un fel de tiraj , nu avea supraalimentare cu aer (ventilator) și nici vre-un injector cu motorina. In cel mai fericit(nefericit) caz ar putea să dezvolte o temperatura mai mare la baza, fiind insuficient oricum pentru a incinera in totalitate un volum atât de mare. Corpul uman este alcătuit din peste 55 % apa ….ca sa incinerezi un corp uman este nevoie automat sa menții continuu temperatura ridicata folosind un combustibil cu putere calorica ridicata. In afara de par, nimic arde de la flacără libera.
  Și dacă ar fi pus vaselina sau alt ceva …tot nu era suficient aer sa poată incinera un corp întreg la presiune atmosferică. Cartonul bituminat de-asupra ar face că sa nu mai existe nici un tiraj și focul sa se înăbușe. Șansele că Alexandra sa fi fost incinerata acolo sunt mici zic eu.
  Una peste alta, o anchetă publică de o asemenea anvergura are dezavantajul că nu da prea multe șanse la viață victimelor, care pot fi sacrificate inainte ca ele sa poată fi salvate de cei care trebuie sa le găsească. Păcat.
  In tot acest context punerea sub acuzație a Tovarășului dinca fara nici un alt fel de urmări vis a vis de traficul de persoane (in special de copii) de pe teritoriul întregii țări înseamnă o lovitură uriașă data de statul român tuturor cetățenilor acestei țări.
  PS:
  O știre a trecut oarecum neobservată. Tovarășul dincă se cam ducea pe la cimitir, cu “reparațiile”.
  Poate se gândea că daca cineva vrea sa găsească cadavrele , sigur nu se va duce la cimitir, că acolo sunt deja prea multe.

   
  Reply
 5. radicalizatu
  radicalizatu says:

  daaa!!! asa zice si baselu (ruda cu tiganii), ca cumpanasu isi face campanie pe seama lu nepoata.sa! daca candideaza ca independent, il votez cu toata increderea!!! daca candideaza din partea psd sau al oricarui partid care a fost la putere in ultimii treizeci de ani si care TOATE au oplosit clanurile de tigani, poate sa moara… ‘om vede

   
  Reply
  • radicalizatu
   radicalizatu says:

   mdap… deci cumpanasu n.a fost scula psd.ului pana la urma… pe ghiorlanii de romani ii intereseaza doar galetile si atat, in rest nici cea mai mica urma de empatie cu mizeria de la caracal. somnul e dulce cu capul bagat in galeata…

    
   Reply

Trackbacks & Pingbacks

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *