Groapa de gunoi numită România

,
Românii, mândri și eterni cum îi știm, au făcut din România lor o țară de căcat, o groapă sinistră de gunoi care a început să pută până peste mări și țari.

Știți de ce ne place nouă Ardealul? Pt că a fost stăpânit de unguri preț de sute de ani. Ăia, cu bătaia, i-au făcut oameni pe românii din Transilvania, i-au scos din barbarie. Altfel, Ardealul era doar un alt Vaslui de căcat, un nesecat izvor de atrocități.

Citeam azi că au fost descoperite 18 depozite ilegale de deșeuri într-un singur sat din Giurgiu, asta după ce poliția a descoperit și ea ceea ce toți proștii știau deja, că unii români iau bani de la străini să-și umple țara cu, căcat. Gunoiul la gunoi trage.

Bine, dacă-i compari pe ăstia cu românii ăia care-și violează și filmează copiii pentru a-i face poftele unui pedofil bătrân și scârbos de p-afară, ăștia cu gunoiul sunt chiar finuți. Mândru de ei.

Nici ăia care dau prostește și veseli cu securea`n pădurile României pt a-i îmbogăți pe austrieci nu-s mai bravi. Adică ăia de omoară pădurarii doar ca să apuce ei să mai taie un fag bătrân. Mai dă-l în pula mea de pădurar.

Bă, când pula mea avem de gând să ne oprim din a ne comporta mai prostește decât urangutanii? Am adus țara asta sub cele din Africa, suntem analfabeți, proști, creștinopați, indiferenți, reci, încă odată proști, vicleni, ieftini și curve. Suntem.

Dar chiar n-avem de gând să schimbăm ceva vreodată? Chiar ne mulțumește condiția asta sub umană? Nu avem și noi de gând să acceptăm că s-au inventat de mult curentul electirc, civilizația?

Ne-am vândut țara și neamul cu orice ocazie ivită, istoria o arată. Am întors armele, ne-am turnat mamele și frații la Secu, am trădat orice alianță, orice prieten, am luat bucuroși ranga`n mână și ne-am ucis fratele, am trădat până și limba română, nu respectăm niciun erou național, niciunul. La fel, nu respectăm absolut niciun monument, natural sau istoric, pe toate ne pișam și pe toate le punem pe foc.

Nu am făcut niciodată rezistență, nu am avut și urmat vreun ideal. Uitați-vă la polonezi în al doilea răzbel mondial, au fost nimiciți de forțe inimaginabil de mari și atroce. Cu toate astea au luptat, au arătat unei lumi întregi că polonezul nu e un cârnat. Românii s-au îngrămădit să toarne partizanii anti comuniști la Secu pt o strângere de mână. Și familia.

Bă, și de credință ne batem pula. Noi nu suntem credincioși, suntem proști și manipulabili. Biserica a fost transformată în afacere imorală, credința e comercială.

Da, românii nu se vor sătura vreodată de mâna întinsă și prostie. Niciodată.

Da-i o nota
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *