Salutari din Prelungirea Ghencea! 3 – “Daca mai multi ar fi facut lucrurile asa cum trebuie, Romania ar fi aratat altfel!”

, ,

“Daca mai multi ar fi facut lucrurile asa cum trebuie, Romania ar fi aratat altfel!” – spuneau intr-o reclama frumoasa de tot, care mi-a ramas mie in minte, cei de la Papaya Advertising.

Astazi am plecat din cartier dimineata devreme si m-am intors dupa ora opt seara.

Cand am ajuns pe Prelungirea Ghencea, in portiunea in care ieri dimineata am taiat vegetatia care punea in pericol pietonii, am observat ca cineva a continuat ceea ce incepusem eu si a taiat plantele pe o alta portiune destul de mare.

Domnule Primar, sper sa gresesc cand spun ca nu a fost o actiune a dumneavoastra, dar nu pare. Nu vreau sa cred ca cineva din administratia publica municipala a decis sa fie taiate buruienile pe o distanta de o suta de metri din totalul ala de aproximativ un kilometru de santier abandonat.

In imaginile de mai jos se poate vedea diferenta dintre cat am facut eu ieri si cum am gasit in aceasta seara.

  

Daca ieri era taiata vegetatia pe o lungime de sosea de aproximativ cincisprezece – douazeci de metri inainte de trecerea de pietoni, astazi era curatat totul pe o lungime de o suta de metri inainte de trecerea de pietoni.

Nu stiu cine a facut asta, dar va multumesc! Pentru mine, mai mult decat ce am facut eu, conteaza ce am gasit astazi acolo, conteaza ca cineva a reactionat, conteaza ca suntem cel putin doi. Multumesc!

Acest articol este opera unui contributor al blogului, nu este scris de Jigodie

Da-i o nota
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *