americanii…popor salvator

    Din ciclul…cucerim prin orice mijloace, va prezint cea mai noua metoda americana de ajutare a unui popor aflat in dificultate.
    Cu stupoare citesc ACEST articol. Mai pe intelesul oricui, astia de la Smithfield construiesc ferme dupa bunul plac dupa care umbla cu spaga si cu jalba`n protap sa-si ia avizele necesare.O corporatie mare, provenita dintr-un mult trambitat  sistem democratic 
se comporta nu tocmai democratic pe mioriticile plaiuri. Asta in timp ce,
autoritatile noastre, foarte prompte de fel, erau preocupate cu intelegerea

si aprofundarea unor studii serioase precum cel care arata ca, sobolanii nu fac diferenta intre japoneza si olandeza, citite invers. (Un colectiv al Universitatii din Barcelona a primit Premiul IgNobel pentru lingvistica drept rasplata pentru un studiu in care demonstreaza ca sobolanii nu fac nicio diferenta intre o persoana care vorbeste olandeza invers (pronuntand cuvintele de la coada la cap) si una care face acelasi lucru in limba japoneza.) detalii AICI. Astfel se explica lipsa de reactie a autoritatilor fata de materializatele initiative de expansiune cotropitoare
 ale consortiului american.Aici as putea sa jur ca domnia sa Mrs. Nicholas F. Taubman nu are de-a face cu japcile connationalilor sai, nu-i asa?
   Stiti care e culmea? Va asigur ca habar n-aveti. Totul nu se termina aci, nu e nici prima, probabil nici ultima lor ferma pe nashpa in romania, asta e clar. Culmea e ca Smithfield vrea bani de la autoritatile romane pentru pierderile cauzate lor de pesta porcina. Un simplu search pe Google ne dezvaluie cate ceva. Smithfield are cateva ferme in romania, ilegale, neautorizate si construite ca dovada a unui mare tupeu toate. Cu toate astea, americanii “vrea” bani, multi bani, banii mei, banii tai, banii nostrii. Castig de cauza cu siguranta vor avea, se gaseste usor pe la noi un politician “milos” caruia ii “place” mult dolarii.  
   Ma astept atunci, ca in nou creeata justete, un hot sa-si dea victima in judecata sustinand ca: fraieru asta trebuia sa aiba mai mult la el.

Da-i o nota
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *